Eli Göndör (redaktör): En bok om Ingmar Karlssons Bruden är vacker men har redan en man. Sionismen - en ideologi vid vägs ände?


Förlagstext:

Denna bok är en kritisk granskning av Ingmar Karlssons "Bruden är vacker men har redan en man, Sionismen - en ideologi vid vägs ände?" (2012). 


För första gången offentliggörs utlåtandet av Wahlström & Widstrands fackgranskare Docent Sune Persson. Dessutom är det första gången som en sammanfattning publiceras av författaren Göran Rosenbergs samtal med Ingmar Karlsson om hans bok under bokmässan 2012.


I boken finns recensioner av Fredrik Meiton, doktorand i historia vid New York University, Svante Lundgren, universitetslektor i judaistik vid Lunds universitet och Eli Göndör, fil. dr. i religionshistoria med inriktning mot islamologi.


Thorbjörn Jerlerups granskning av Ingmar Karlssons citat och källor på bloggen Frihetssmedjan, är omarbetade speciellt för denna bok.
Förordet är skrivet av Peter Luthersson, docent i litteraturvetenskap, verksam vid Ax:son Johnson-stiftelsen, tidigare kulturchef i Svenska Daglbadet och tidigare vd för Bokförlaget Atlantis.
Avslutar denna volym gör Nathan Shachar, prisbelönt författare och journalist.

Redaktör: Eli Göndör
Boktitel: En bok om Ingmar Karlssons Bruden är vacker men har redan en man. Sionismen - en ideologi vid vägs ände?
Bokförlag: Hydra förlag

Eli Göndör (född 1958) är redaktör för den aktuella boken i vilken skribenterna kritiskt granskar Ingmar Karlssons bok Bruden är vacker men har redan en man. Sionismen en ideologi vid vägs ände?
Bildkälla: vimeo.com

Etiketter: